IZET CURI

  • MODELISM
  • STYLISM
  • SEWING
  • TAILORING

International Fashion Institute Izet Curi

Që nga hapja e Institutit në vitin 2014, kemi qenë të angazhuar në mënyrë serioze dhe aktive në edukimin e të rinjëve , për të cilët moda është një pasion dhe një karrierë e mundshme për të ardhmen. Jemi të lumtur që përkushtimi ynë rezulton i suksesshem duke pasur parasysh një numër gjithmonë në rritje të studentëve që ndjekin institutin tonë çdo vit. Tani më ne botes së modës I kemi dhënë një numër të madh të dizajnereve të suksesshëm të cilët në mënyrë profesionale kanë dëshmuar me koleksionet dhe ekspozitat e tyre, duke shpalosur talentin dhe punën kolosale të cilat janë bërë nën mentorimin e drejtpërdrejtë të Profesorit Izet Curi, i cili ka një karrierë të suksesshme në nivel ndërkombëtar.

Profesori ynë Izet Curi beson fuqishëm në talentët e rinj, nga çka morri vendimin për u kthyer në Maqedoni pas 40 vjetësh me qëllim për të përcjellur njohuritë dhe përvojën e tij shumëvjeçare gjeneratave të reja. Prandaj, Instituti Ndërkombëtar i Modës Izet Curi është i hapur për të gjithë adhuruesit e modës.

Përse të studioni tek ne?

PËRVOJË NDËRKOMBËTARE

EDUKIM I SHPEJTË DHE KUALITATIV

KUADËR I KUALIFIKUAR I PROFESORËVE

PROJEKTE REALE
VIZION I ÇARTË
NJOHURI E ÇERTIFIKUAR

Të rejat e fundit

USAAlbaniaMacedonian

Content is protected. Right-click function is disabled.