IZET CURI

  • MODELISM
  • STYLISM
  • SEWING
  • TAILORING

Instituti Internacional I modes ,,Izet Curi”

Institucion arsimor privat, qëllimi kryesor i të cilit është krijimi i gjeneratave të reja në fushën e modës në Republikën e Maqedonisë.

Modelizëm
100%
Stilizëm
100%
Qepje
100%
Prerje
100%

Për ne

Që nga hapja e Institutit në vitin 2014, kemi qenë të angazhuar në mënyrë serioze dhe aktive në edukimin e të rinjëve , për të cilët moda është një pasion dhe një karrierë e mundshme për të ardhmen. Jemi të lumtur që përkushtimi ynë rezulton i suksesshem duke pasur parasysh një numër gjithmonë në rritje të studentëve që ndjekin institutin tonë çdo vit. Tani më ne botes së modës I kemi dhënë një numër të madh të dizajnereve të suksesshëm të cilët në mënyrë profesionale kanë dëshmuar me koleksionet dhe ekspozitat e tyre, duke shpalosur talentin dhe punën kolosale të cilat janë bërë nën mentorimin e drejtpërdrejtë të Profesorit Izet Curi, i cili ka një karrierë të suksesshme në nivel ndërkombëtar.

THEMELUES DHE DIZEJNATOR I MODELIZMIT DHE STILIZMIT

Izet Curi

PROFESORESHË E ILUSTRIMIT

Elena Vangelovska

PROFESORESHË E MODELIZMIT

Dominique Brunet

PROFESOR I DIZAJNIT GRAFIK

Laze Tripkov

PROFESOR I HISTORISË SË MODES

Nikola Eftimov

Çmimet dhe mirënjohje

Inspirational Visionary Award 2018
Izet Curi, që tashmë ka një karrierë të dëshmuar në fushën e dizajnit, se fundmi është shpërblyer me çmimin “Inspirational Visionary Award 2018” në Slloveni,

Çmimi dhurohet nga ,,Big See'' për njerëzit që e pasurojnë, dhe frymëzojnë botën e krijimtarisë, dhe përpiqen që të ecin përpara duke zgjeruar kufijtë e dizajnit, ndërsa ndihmojnë në nxitjen e mjedisit krijues në rajonin e Evropës Juglindore.

Milingona e Artë
Organizimi i edicionit të tretë në vitin 2014 ndau cmimin e karrierës per Prof. Izet Curi.
Izet Curi – stilisti i cili ka pasur ndikim global me shijen e tij, nga Parisi duke veshur nga yjet kinematografikë e deri te princeshat.
USAAlbaniaMacedonian

Content is protected. Right-click function is disabled.